De intelligente software van All-in Fulfilment maakt verbinding met jouw verkoopplatform(en) een controleert of orders zijn aangepast, vervallen of nieuw zijn. Zodra er een nieuwe order op jouw verkoopplatform is wordt deze automatisch verwerkt in onze systeem.

Onze orderpickers ontvangen direct een signaal dat er een nieuwe order van jou is en gaan dan aan de slag. Eerst verzamelen zij de benodigde producten van jou order. Tijdens de orderpicking moeten zij de barcode op jou product scannen om zo er zeker van te zijn dat zij het juiste product pakken en het juiste aantal.

Nadat alle producten zijn gepickt gaan alle producten naar de inpaktafel toe. Hier wordt de orderpicklijst gescand en komt jouw order op het beeldscherm van de inpakmedewerker. Vervolgens scant deze alle producten en controleert ons systeem of de juiste artikelen en aantal bij de order aanwezig zijn. Als dit juist is krijgt de inpakmedewerker pas een verzendlabel. Hierdoor kunnen wij inpakfouten tot een absoluut minimum beperken.

Nadat de inpakmedewerker jou verzendlabel heeft gekregen zal deze de producten verpakken in de juiste verzendverpakking compleet met jou pakbon welke geheel is opgemaakt in jou huisstijl. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om tijdens het inpakken van de bestelde producten een give away of bedankkaartje toe te voegen. Wanneer je wenst kunnen wij zelfs de verzendverpakking dichtplakken met tape waarop jou logo staat.

Nadat het pakketje is ingepakt wordt het verzendlabel op je pakket aangebracht en wordt de order afgemeld op jouw verkoopkanaal.

All-in Fulfilment verwerkt doorlopend binnenkomende orders.
Een perfecte samenwerking tussen onze vervoerders en All-in Fulfilment zorgt ervoor dat wij de leverbelofte “Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!” kunnen waar maken.

In ons warehouse werken wij tot 22:15 uur op werkdagen. Door niet tot midden in de nacht te werken houden wij onze personeelskosten laag wat zich ook weer vertaald in scherpe pakketprijzen voor onze klanten.

Binnen Nederland zijn wij in staat om zelfs dezelfde dag nog een pakket te laten bezorgen, mits deze voor 11:00 uur bij ons binnen is!

Voor België hanteert All-in Fulfilment een cut-off tijd van 22:00 uur.