All-in Fulfilment stemt haar werkproces af op jouw producten en wensen zodat de verwerking van jou orders soepel en geruisloos verloopt zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. Wanneer wij een order van jou verkoopkanaal ontvangen wordt deze door onze orderpickers in ons magazijn verzameld en gecontroleerd. Vervolgens controleren onze inpakmedewerkers nogmaals de producten van deze order alvorens zij deze inpakken. Nadat wij jouw order hebben ingepakt wordt deze ook aangeboden aan één van onze vervoerders die het pakketje de volgende dag bij jou klant bezorgt. 

Webshop logistiek uitbesteden

Alle logistieke handelingen voor het afhandelen van een webshoporder nemen veel tijd inbeslag. Helemaal wanneer de orders van jou verkoopkanalen toenemen. Naast tijd kost dit jou als ondernemer ook nogeens heel veel geld. Immers, het verzenden van een bestelling is veel meer dan het verzenden van pakketten.

Bij All-in Fulfilment weten wij hoe belangrijk het is dat de producten die je verkoopt in een optimale staat aankomen bij je klanten. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze verpakkingen, iedere bestelling wordt ingepakt als een cadeautje, en de manier van inpakken. Dit is immers je eerste indruk die je aan een klant afgeeft over je webshop en producten. Daarom pakken wij je bestelling zo in, zoals wij ook graag zelf onze bestellingen wensen te ontvangen.

Maar niet alleen aan het inpakken stelen wij bij All-in Fulfilment hoge eisen. Ook slaan wij jou producten op in een goed beveiligd, verwarmd en stofvrij magazijn.

Zodra je producten in ons magazijn binnenkomen worden deze dezelfde dag nog verwerkt. Zodra wij jou producten in ons systeem boeken worden de voorraadstanden direct en automatisch aan alle bij jou gekoppelde verkoopkanalen aangepast. Hierdoor kun je sneller over de voorraad beschikken en loop je een minimale kans op “nee” verkopen omdat je producten direct verwerkt worden.

Zijn jou producten niet voorzien van een EAN code?
Dan kunnen wij tegen een zeer scherp tarief deze aanbrengen op jou product.

Ook het samenstellen van actiebundels of het toevoegen van give a ways behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Fulfilment dat doe je samen met elkaar!

Aan je online winkel bouwen doe je dagelijks en door jou inspanningen ben je nu op het punt gekomen om je logistieke werkzaamheden uit te gaan besteden. Daarom is bij All-in Fulfilment het motto dan ook “Fulfilment doe je samen met elkaar!”.

Bij All-in Fulfilment wordt je niet als nummer of klant gezien, maar bij ons ben je een volwaardige partner. Wij zetten ons daarom dan ook iedere dag weer voor de volle 100% in om alle logistieke afhandelingen van jou online bestellingen te realiseren en te optimaliseren. Naast onze focus op de verwerking van jou orders doen wij nog veel meer! Wat dacht je van het adviseren met betrekking tot levertijden, denk aan Black Friday & Cybermonday of Sinterklaas & Kerst? Of het op juiste wijze inrichten van je verkoopkanalen om zo een zo hoog mogelijke conversie uit te halen.