In- & opslag

Natuurlijk wil je dat jou producten veilig worden opgeslagen. Ons warehouse is daarom goed beveiligt, temperatuur gecontroleerd en stofvrij! Wij doen er alles aan om de conditie van jou producten op een zo hoog mogelijk niveau te laten verblijven in ons warehouse.

Het is van belang dat jouw producten in ons warehouse een zo hoog mogelijke omloop snelheid hebben. Je hebt er niets aan als je jou producten inkoopt lang stil blijven liggen.

Daarom hanteert All-in Fulfilment een limiet aan het aantal producten welke op voorraad gelegd kunnen worden. Dit doen we enerzijds om jou gratis opslag te kunnen bieden, maar ook anderzijds om al onze klanten de meest optimale dienstverlening te kunnen bieden. Samen met jou kijken wij naar jou producten, formaat en omloopsnelheid. Dit bepaald uiteindelijk de hoeveelheid die jij kosteloos bij ons in de opslag kan laten opnemen.

Dit is dus een maatwerk oplossing waarbij wij ervan uit gaan dat geen klant hetzelfde is!

Voordelen van opslag van je producten bij All-in Fulfilment

  • Veilige, temperatuur gecontroleerde en stofvrije opslag
  • Geen kosten aan opslag van je producten
  • Altijd extra ruimte voor tijdelijke extra volume
  • Alle artikelen hebben hun eigen unieke locatie en zijn daardoor traceerbaar
  • Realtime inzicht in jou voorraden

 

SKU

In het warehouse van All-in Fulfilment wordt gewerkt met Stock Keeping Unit (SKU) en EAN code. Ieder product dient in jou verkoopkanaal een eigen unieke SKU te hebben. Deze SKU kan natuurlijk ook jou EAN code zijn. Ieder product dient dan ook te zijn voorzien van zijn of haar eigen barcode. Dit zorgt ervoor dat onze order pickers gemakkelijk, snel en foutloos jou orders kunnen verwerken. Zorg er daarom ook voor dat jou producten over deze unieke barcode beschikken.