Koppelingen & Techniek

Natuurlijk willen wij graag een snelle verwerking en uitlevering van jou orders bewerkstelligen. Hiervoor maken wij middels API een koppeling tussen jouw verkoopkanalen en onze software. Deze koppeling zorgt ervoor dat wij niet alleen de orders binnen krijgen, maar dat wij ook voorraadstanden en track&trace informatie aan jouw verkoopkanalen kunnen doorgeven.

Afhankelijk van het verkoopkanaal lezen wij variƫrend van realtime tot iedere 15 minuten de orders uit waardoor deze zeer snel in ons systeem komen te staan. Zodra een order binnenkomt wordt ook direct de voorraad aangepast. Niet alleen op het verkoopkanaal waar de verkoop plaatsvond maar ook op eventueel andere bij jou aangesloten verkoopkanalen. Daarnaast geven wij realtime het afronden van een order door inclusief track&trace code.

All-in Fulfilment kan met de volgende verkoopplatformen een API koppeling tot stand brengen:

All-in Fulfilment heeft een ruime ervaring met het koppelen van verkoopplatformen aan onze fulfilment software. Maar mocht jouw verkoopplatform op een ander platform zijn gebouwd is dat geen enkel probleem. In dat geval bouwen wij middels een REST ful API een koppeling voor je op maat. De kosten voor deze maatwerk oplossing hoef je niet te betalen, echter verwachten wij wel van jou dat je minimaal 1 jaar bij ons blijft.

Wil jij spiders te slim afzijn?

Wanneer je bent aangesloten bij All-in Fulfilment heb je naast de voordelen van een late cutoff tijd en Sameday Delivery ook de unieke mogelijkheid om spiders te slim af te zijn.
Wil je weten hoe je spiders te slim af kan zijn? Lees dan vooral verder!

All-in Fulfilment heeft in haar software de mogelijkheid ingebouwd om spiders te slim af te zijn. Maar wat doen spiders nu op de verschillende verkoopplatformen?
Toen jezelf bent begonnen zul je er ongetwijfeld zelf ook gebruik van hebben gemaakt. Handige programma’s die EAN codes volgen en de voorraad mutaties bijhouden om je zo een inzicht te kunnen krijgen in de mogelijke verkopen en dus potentie in een bepaald product of niche. Niks is dan ook zo vervelend als jij net je winning product hebt gevonden en je verkopen alleen maar toenemen. Vervolgens zie je enkele weken of maanden later steeds meer concurrentie in jouw niche verschijnen.

Om dit te beperken heeft All-in Fulfilment in haar software een applicatie opgenomen waarmee jij deze spiders actief blokkeert en hen geen enkel inzicht geeft. Deze applicatie is uitsluitend en exclusief te gebruiken door klanten van All-in Fulfilment. Hiermee onderscheidt All-in Fulfilment zich van andere en heb jij een extra zekerheid dat je de concurrentie te slim af bent!

Wil je hierover meer weten?
Neem dan gerust contact op met een van onze supportmedewerkers, zij vertellen je graag hoe wij jou verder kunnen helpen!