We hebben fantastisch nieuws om te delen: All-in Fulfilment is nu een officieel Ampère Drop-off Point geworden! Dit betekent dat klanten die hun producten op Bol.com verkopen, nu kunnen profiteren van VVB+!

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ฉ๐—•+ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—•๐—ผ๐—น.?
Momenteel is er een grote vraag naar VVB+, zeker met de komende feestdagen in het vooruitzicht. Echter zit de capaciteit van Ampère in de randstad helemaal vol. Hierdoor sluit Bol. nieuwe klanten niet aan. Echter hebben wij samen met Ampère voor voldoende capaciteit gezorgd zodat onze bestaande klanten, alsmede nieuwe klanten via ons drop-off point alsnog aangesloten kunnen worden. Zo kan iedereen uit de omgeving, alsmede onze klanten gebruik gaan maken van VVB+.
Dit jaar nog! Sluit jij Q4 van 2023 nog succesvoller af samen met All-in Fulfilment?

Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
๐—•๐—ฒ๐—น ๐—ผ๐—ป๐˜€ op 085-800 77 88
๐——๐—ผ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ:https://allinfulfilment.nl/tarieven